27 Aralık 2013 Cuma

Prada Desenli Elbisem

   Selam!!!
   Bugün neredeyse 4,5 saatimi blog düzenlemeye ve keşfetmeye ayırdım. Sudan çıkmış balığa döndüm. Ne zor işmiş bu ayol!!! Biran önce işi çözmem lazım yoksa hiçbir şey üretemeyeceğim. Dolayısıyla da hiçbir şey paylaşamayacağım. Eyvah!!! yani...:))
   Bloğumu ziyaret edenlere biraz yaptıklarımdan örnek vermek için eski yaptıklarımı paylaşayım bari.. Yoksa bu maceram başlamadan bitecek..:))
   İlk olarak biteli henüz en fazla 15 gün olan Prada Desenli Elbisemi paylaşayım.Gerçi bu paylaştıklarımı Google Plus dakiler çok iyi bilirler ama artık beni (eminim) idare ediceklerdir...Burda Dergisi Eylül/2012 sayısı 107 numaralı modelden diktim.Harika bir kalıp. Yazlığı,kışlığı,yünlüsü,danteli...herşeye uyumlu bir model. Hani herkesin gardrobunda olması gereken cinsinden...

4 yorum:

  1. Bende Mayıs ayından beri uğraşıyorum :) ama zamanla çok şey öğrendim. Evet elbiseyi daha önce görmüş ve begenmistim yine beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öğrenene kadar üzerinde çalışmak lazım.zaman geçip de öğrendiğim zaman belki de çok gülücem bu hallerime ama şimdi çok yardıma ihtiyacım var...bloğumu arama motorlarında bile bulamıyorum...:(( tşk ederim beğenileriniz için...çok basit bir elbise ama duruşu çok güzel. keşke dikim aşamasını da görüntüleseymişim...:((

      Sil
  2. Kolay değil gerçekten hergün yeni şeyler öğreniyor insan.Ama ilk adım çok önemli bence tekrar hoşgeldinn::))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi kötü kaç senedir bilgisayar başındayım, sürekli blog gezerim ama mutfak kısmı bir başkaymış...tekrar hoşbuldum...:))

      Sil