12 Ocak 2014 Pazar

Kanaviçe Pano

Az bulutlu, az güneşli ama güzel  bir pazar sabahı...GÜNAYDIN!!!  hepinize...:)
Paylaşım sıklığımdan dolayı beni tembel sanabilirsiniz ama inanın değilim.Sadece ev, çocuklar derken dikişe az zaman ayırabiliyorum.Bir de çok mükemmeliyetçiyim galiba, öyle oluversin diyemiyorum.Bu kadar dikiş bilenin önüne çıkıyor, güzel ve özenli olsun istiyorum..
herşey sizin için yani...:))) bahanemi de buldum (heeeheeehee!!!)....:)))
Aslında şu anda iki iş birden yapıyorum.Bir gömlek dikiyorum,çok az iş kaldı.Çarşamba günü kursda dikiş hocama sormam gereken bir yeri var ondan sonra bitirir ilik evlerini de açarım.Bir de giyip fotoğrafladım mı tamamdır...Bu arada geçen sefer ki yarasa kollu bluzlü fotoğraflarımdaki benden hiç memnun kalmadım. zaten kilo aldığımı biliyordum ama fotoğraflarda da görünce hani 'bir tokat gibi patladı' derler ya, Hah! aynen öyle oldu...Pazartesi diyetisyene başladım.Zaten bildiğim şeyler ama birine bağlanmadan diyet yapamıyorum işte...:( Amaaaaa!!! bugün sabah itibariyle tam 2 kilo vermiş gözüküyorum.Bakalım yarın sabah diyetisyenin tartısında sonuç ne olucak.
Hani iki işim var demiştim ya...ikincisi de pembe bir kız çocuğuna yelek...o da az kaldı...
bir de bir sürü yarım işim var...İşte onlar çok fena gözümde büyüyor.Saydım, tam beş tane....Benden size tavsiye, ASLA bir işi bitirmeden öbürüne geçmeyin.İnsan bıraktığı işinden soğuyor ama aklı hala orda...En azından benim öyle oluyor...
Çabuk sıkılıyorum ben.Sürekli aynı işi yapamıyorum.Sürekli dikiş dikemiyorum mesela.Ya da sürekli örgü yapamıyorum.Yazları malum Antalya çok sıcak oluyor.Ne dikiş ne de örgü.Eline alamazsın, yapış yapış olursun rutubetten...Boş da duramam ne yapayım ben de her yaz bir iki parça kanaviçe yapıyorum ben de...Geçen yaz ve ondan önceki yaz iki tane kızımın odasına pano yaptım.İşte onlar...(çok mu konuştum ne???) Paylaşıyorum ve kaçıyorum..Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum, sevgiler..



Modeli Pinterest ten aldım.Basit diye başladım ama hiç de göründüğü gibi çıkmadı.Kumaşımın delik aralıkları da sık olduğu için biraz zor oldu işim ama sonuç beni memnun etti.Çerçevelenip de bir önceki yaz işlediğim panonun yanında yerini aldı.Bir de eşimin gönlü olur da asarsa değmeyin keyfime...:))

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar ya bana çok iyi bir fikir vermiş oldun teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Tşk ederim. Nasıl bir fikir verdim, merak ettim doğrusu?..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bloğum için:) Bugüne kadar kaneviçe modelleri paylaşmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu:)

      Sil
  3. Tşk ederim. Nasıl bir fikir verdim, merak ettim doğrusu?..:)

    YanıtlaSil
  4. Çok şirin çok beğendim. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil