5 Ocak 2014 Pazar

Yarasa Kollu Bluz


        Biteli epey zaman oldu aslında ama resimleyemediğim için bugünü bekledi.Sabah erkenden giyindim, süslendim, eşimi yakalamışken fotoğrafları çektirdim.Çekimler çok güzel eğil ama ne yapalım eşim de çok acemiyiz.AFFOLA!!
                                                  
Model Burda Dergisi Ekim/2013 sayısıdan...107 no'lu model..Ön ve arka parça da kolları da jarse tarzı esnek kumaştan dikilmiş...


                                                  


Benimkisi ise kollar jarse, ön ve arka parça nubuk tarzı bi kumaştan..Çok aradım desenli jarse bulabilmek için ama bulamadım malesef...Ben de elime bulunan kumaşlardan rengini uydurabildiğim bir kumaşı kullandım.
Modeli beğenip de dikmek isteyenler olursa uyarmak istiyorum, modelin kalıbı büyük.Hangi bedeni giyiyorsanız bir küçük bedeni kullanın.Ben 38'ni uygulamıştım.Diktim bitirdim ve giydim...AAAAA!!! Ne göreyim bluz büyük...Haydaaaa!!! tekrar 36 beden çıkart, diktiğini sök, tekrar dik...Çok zor oldu Bu arada nubuk tarzı kumaşlar sökmeye gelmiyor dikiş izi kalıyor heberiniz olsun..Zor kumaş yani...Elimde olmasa alıp da dikmem..Yine de büyük konuşmayayım da...:))
Bol hobili bir hafta dilerim....

17 yorum:

  1. Çok beğendim dergidekinden daha güzel olmuş iyi günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  2. Çok farklı bi modelmiş iki renkli olması bayağı uğraştırmıştır herhalde.Çok güzel olmuş canım güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kumaşların farklı cinste olması ve desenli kumaşın sökmeye gelmemesi, sert olması gibi etkenler yüzünden ön patta zorlandım ama sonuç fena olmadı...tşk ederim...:))

      Sil
  3. çok çok hoş olmuş iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş olmuş ellerine sağlık, güle güle giy.

    YanıtlaSil
  6. Açıkçası dergide ki modeli pek begenmemistim ama sizinki çok güzel olmuş. Demek ki renk seçimi önemli,sizin kumaş renkleri çok uyumlu Güle güle kullanın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Tşk ederim, beğendiğinize sevindim..

    YanıtlaSil
  8. Tşk ederim, beğendiğinize çok sevindim. Evet, dikişte renk, kumaşın cinsi,desen... bunların hepsi çok önemli.İnsanı vezir de ediyor, rezil de...dediklerinden yani...:))

    YanıtlaSil
  9. dergidekinden çok daha güzel olmuş, hayırlı günlerde giy. :)

    YanıtlaSil
  10. İşimiz var bu burdanin kaliplariyla genelde uymuyor bedenler. Ugrasmissin ama çok guzel olmuş bluzun renk uyumu harika eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. dergide görmüş pek hoşlanmamıştım ama şık bir bluz olmuş denenecekler listesine girdi:))))

    YanıtlaSil