10 Mayıs 2014 Cumartesi

Arayı Soğutmayalım

   Aslında aralarım meşhurdur benim ama bu sefer şaşırtayım sizi...
 Dün oğlanı yakalamışken hemen dünkü kombini çıkarıp bu kombini giyiverdim ve tüm kaprislerine karşı gülen yüzümü düşürmemeye çalışarak poz verdim.
Bu arada oğlumla diyoloğumuz;

BEN: Anayım ben anaaaa!!! yemedim yedirdim, içmedim içirdim.
Oğlum: Belli ondan inceciksin
Ben: Ateşlandiğinde sabahlara kadar başını bekledim.Buna ne diyceksin?
Oğlum: Uyumuşsundur  kesin sen...Hem iyi bakamamışsın, hastalandırmışsın işte...
Ben: Maşallah pabuç kadar dil...Her lafa bir cevap.Şu fotoğrafları çekmezsen analık hakkımı helal etmem sana...
Oğlum: Anne saçmalama!!!
Ben: Tamam bir daha çek güzel çıkmamış olabilir....

   Evlatlar, evlatlar...İyi ki varsınız...Ne iyi ettiniz de dünyamıza girdiniz.İyi ki bizi anne ettiniz.Allah acılarınızı göstermesin, bizi sizlerle terbiye etmesin...Gülen yüzünüzü soldurmasın...Bize bundan da daha büyük hediye olmaz.BİR DAKİKA YAAA!!! Karıştırdım yarın biz ANNELERİN GÜNÜydü di mi?
    Ben TÜM ANNELERİN  ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAMAK isterdim ama tüm annelelrin anneler gününü kutlamıyorum.Çünkü çocuklarını cami avlusuna bırakan da anne, çocuğunu sevgilisi istemedi diye öldürüp gömen de anne, çalışmaya üşenip çocuklarını dilendiren de anne,kocaları evden atarsa rahatları bozulur diye çocuklarının uğradığı tecavüzlere ve tacizlere göz yuman da anne....
Üzgünüm pek öyle mutlu bir anneler günü kutlaması olmadı ama bunlar gerçek.Ben uydurmuyorum.Anne olmak için biyolojik anne olmak yetmez.Sevgi emek ister, özveri ister.Bunun yanıda kendisinin çocuğu olmamış fakat başkasının çocuğunu bağrına basmış, annesini kaybetti diye yeğenine bakan, eşinin başkasından olan çocuğuna bakan, kısaca başkasının çocuklarına annelik yapan, kendi çocuğuna layığıyla elinden geldiğince analık yapan emektar anneler de anne...Hem de eli öpülesi anne...
   Ben sizin nezdinizde önce eli öpülesi kendi annemin sonra da tüm emektar, gerçek annelerin ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.






                                              Jarse bluz: Geçen sene ben diktim
                                              Suni deri pantolon: Geçen sene ben diktim
                                             Ayakkabı: Garda
                         

10 yorum:

  1. Cok sekersin :) , bluzuna bayildim. Cok cok guzel olmus, gule gule giy canim. Sevgi ve selam yolluyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim İlknur'cum... (Bu arada ilk defa Hanım demiyorum dikkatini çekerim)...:)) Sevgi selam benden size olsun...:)

      Sil
  2. Bu bluzu dikmenin zor olduğunu başka bir bloggerden duymuştum, sanırım o başaramamıştı sizinki çok güzel olmuş.Reenk de çok yakışmış.
    Anneler günüyle ilgili de kesinlikle katılıyorum.Her kadın anne değildir.Biyolojik olarak üremek annelik için yeterli değil bence de.Bu arada ben de ilk anneler günümü kutlayacağım yarın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zor değildi aslında ama tek zorluğu kumaşın jarse oluşu...Bir de yakayı daha önce bloğumda penye tişört yakası dikme diye anlatmıştım o şekilde yaptım.Böylece derli toplu bir yaka oldu.Tavsiye ederim.
      Anneler gününüz kutlu olsun...Ne güzeldir ilk anneler gününü kutlamak...Her şeyin ilkini yaşamanın güzelliği başkadır zaten...Aman çocuğunuzla geçirdiğiniz her dakikanın lütfen keyfine varın.Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ve geçen zamanın malesef telafisi yok.Mutlu mutlu yıllar diliyorum çocuğunuzla...:)

      Sil
  3. diyaloğunuza çok güldüm :) anneler gününüz kutlu olsun... bu kombinde çok yakışmış güle güle giy cnm... saatlerdir bir bluz için kaç dükkan dolaştım ama bizim iki liraya mal ettiğimiz şeyleri 200 liraya satıyorlar bide bişeye benzemiyo giyince neyse ki evde dikiş makinamın olması bir kez daha şükredimp döndüm evime..ben diktim yazmayı ve yazanları çok seviyorum..iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  4. Espri anlayışı çok gelişmiş bir oğlum var benim, hiç espriden anlamayan da bir kızım...Espri yapsak hemen ağlar, hoş o herşeye ağlar da...:)Çok tşk ederim tatlım tüm güzel sözlerin için.
    Aynen doğru söylüyorsun.İki senedir dikiş dikiyorum ve artık alışveriş yapamıyorum.Daha önce hesapsızca aldıklarıma da yanıyorum.Ne o öyle basit basit şeyler ateş pahası....Enayi parası resmen...Bir de o hazırlardaki gibi kumaşları bulabilsek...Yok mu acaba tekstilde ve mefruşattta kullanılan kumaş fazlalıklarını satan mağazalar?
    Ben de tüm üretken kadınları seviyorum.Dikiş dikenleri ayrı tabii...İyi akşamlar...:)

    YanıtlaSil
  5. İyide ben daha senin bir önceki bluzuns bile yorum yapamadım. Hızlı gittin bu defa. Bu Bluzun olduğu sayı bendede var. Ve güzel bir sayı. Ellerine sağlık bu da bir önceki bluzunsa çok yakışmış. Bu arada spor filan diyordun ; bakıyorum da kilo vermişsin . Seninde anneler günün kutlu olsun. Dualarına en içten dileklerimle katılıyorum:)))

    YanıtlaSil
  6. Tşk ederim cnm....aslında fazla kilo vermedim, pek boğazımı tutamıyorum ama çok güzel sıkılaştım. Sevgiler.... :)

    YanıtlaSil
  7. Pantolon da buluz da çok güzel olmuş, ellerine sağlık... :))

    YanıtlaSil
  8. annelikle ilgili ne güzel yazmışsınız. Allah hepimize hakkıyla annelik yapabilmeyi ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. bu bluzde merak ettiğim kalıplardan biriydi çokta güzel olmuş elinize sağlık. stilettolarınıza da bayıldım :)

    YanıtlaSil