9 Mayıs 2014 Cuma

Çok Bekledim

    Bu gömleği dikeli yaklaşık 2 ay olmuştur heralde.Çok da kısa sürede bitirdiğim nadir parçalardan birisidir kendisi...Ancaaaakkk...Dikiş öğretmenin çok beğendi ve halk eğitim binasındaki vitrindeki mankene giydiricem dedi.Dedi de, gömlek bir gitti gelmez Allah gelmez...Çatlıyorum bloğa koymak için...Tabii kimse bilmez benim derdimi, siz blogger arkadaşlar hariç.Neyse efendim en sonunda karşınızda...

Bu modeli yıılar önce (bloğum yoktu tabii) bir blogda görmüştüm ve bayılmıştım o zamanlar...Hatta o blogger (ismini hatırlamıyorum, özür dilerim ) triko bir kumaşa uygulamıştı. Orjinal modelin de resmini koymuştu.Çok aradım bu dergiyi ama bulamadım,.Gezmediğim sahaf kalmadı.Yıllar yıllaaaarrr sonra :) kurs arkadaşımın Buırda'sında bu modeli görünce bilmem sevincimi anlatabiyor muyum...:))

Gömlek kruvaze yakasına volan yerleştirilmiş kolları lastikle toplanmış bir gömlek.Aslında teknik olarak insanı çok zorlayan  bir model değil ama çok şık duruyor.Renk ise eşimin arzusu.Yıllardır mavinin bu tonunu gösterir durur bana.Siyah almaya gittiğim kumaşçıda bu rengi görünce eşimin de bu şekilde gönlünü yapayım dedim.
Tekrar görüşmek üzere...:)

26 yorum:

  1. bloga koymak için sabırsızlandığın kadar varmış..
    oldukça güzel bir çalışma olmuş geldiğine şükredelim biz :) :) ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Sizin bloğunuzu daha önce keşfetmediğim için çok üzüldüm.Az önce baktım ve yazdıklarınıza bayıldım.Kedilere ve hayvanlara yapılan işkencelere değil tabii.İşlediğiniz konulara.Ben de daha önce kedi fobisi olan fakat sokakta bulduğu ve çocuklarının baskıları sonucu eve aldığım kediyle fobimi yenen bir kediseverim.Kitapları çok severim.Ne kadar ortak yönümüz var.Bağımımızın kopmaması dileğiyle.Sevgiler...:)

      Sil
  2. anlamazmıyım sevincini daha yeni aradığım model sagolsun bloger Necla Şölen hanım tarafında gönderilince havalara uçtum resmen... gömleğin rengi modeli süper çok şık aradığına değmiş iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  3. Di miiii? Burda'yı bulduğumda arkadaşın elinden nasıl kapıp da çantama attığımı bilmiyorum.Kız hayretler içerisinde kaldı yaptığım harekete.Ne yapiyim o kadar uğraşmıştım ki bulmak için, tekrar kaybetmeyi göze alamazdım...:) Sizin modelinizi de merak ettim bu arada...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimki sade ama reglan kollu (en sevdigim kol)

      Sil
  4. NE KADAR HOŞ VE ŞIK BİR GÖMLEK OLMUŞ RENGİ, DURUŞU MÜKEMMEL, HOCANIN BEĞENDİĞİ KADAR VARMIŞ, ELLERİNE SAĞLIK GÜLE GÜLE GİY. :)

    YanıtlaSil
  5. hoca sınav evrakı yerine geçiyor diye el koysa yeriymiş :) mükemmel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? Nasıl sevindim bu güzel sözlere anlatamam....:)

      Sil
  6. Gerçekten çok hoş durmuş, ellerinize sağlık... Iyi günlerde giyin :)))

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş bende volanlı gömlekleri çok seviyorum. Güle güle kullanın Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş gerçekten,çok havalı duruyor.Bence renk seçimi de çok iyi olmuş,bu renge ağırlık vermekte fayda var bence çok yakışmış çünkü..

    YanıtlaSil
  9. beklediğine değmiş ama, çok şık :))

    YanıtlaSil
  10. Bence de tam vitrinlik , emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. Çok şik modelide rengide guzel gunlerde kullanin

    YanıtlaSil
  12. özgüüü harika olmuşş :) inana satın alınsa bu kadar olmaz:) mükemmel dikmişsin rengi duruşu sana yakışması... herşeyiyle kusursuz görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmuş iyiki bu rengi tercih etmişsiniz :) güle güle giyin

    YanıtlaSil
  14. Renkle model öyle uymuş ki hazır gibi olmuş.. Kusursuzca da dikmişin maşallah :) vee tabi sanada çok yakışmış canım güle güle giy...

    YanıtlaSil
  15. Harika olmuş!!! çok beğendim:))

    YanıtlaSil
  16. Bu modelden bende dikmek istemistim, hala istiyorum. Uzaktaan bakinca cok guzel ama dikimesi zor gibi de geliyor bana? gule gule giyin..

    YanıtlaSil
  17. Hepinize tek tek tşk ederim arkadaşlar...Çok memnun oldum yorumlarınızdan dolayı... +Neslihan Eryüksel kumaşın gerisinden de kısa kollu bir bluz yaptım.Onu da paylaşıcam ve sanırım onu daha fazla kullanıcam.Daha sade çünkü... +Meri Bagatur dikin sakın çekinmeyin çünkü inanamayacağınız kadar kolay...Yakalı gömlek gibi değil sadece volanları kenar kıvırma ayağı ile yaptım o kadar...Hepinize kucak dolusu sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  18. Bende söyleyeyim. Söylemeden geçemeyeceğim çünkü. Gerçekten eşler bazen çok sinir olabiliyorlar ama bize neyin yakıştığını da bazen bizden daha iyi biliyorlar. Bu gömlek ve model ama en çok renk sana çok sma çok yakışmış. Güle güle giy:))

    YanıtlaSil
  19. Harika olmuş ellerinize sağlık. Sevgiler

    YanıtlaSil