9 Ağustos 2014 Cumartesi

Şalvar Pantolon


 Uzun zamandır dikmek istiyordum bu pantolondan.Diğer blogger arkadaşlarda gördükçe imreniyordum ama bir türlü dikememiştim.Bayramdan önce hemen arife günü yetiştirdim.Şükür bu yazı bitirmeden giyebildim.Çok da rahat...

Cepli yaptım.Bayılıyorum zaten cepli şeylere...Dikerken teferruatlı oluyor biraz ama giyilince havalı oluyor bence...Düşünsenize şimdi bu pantolon cepli olmasa pijamadan ne farkı olurdu ya da şalvardan...Hoş adı şalvar pantolon ama...;))Beline de lastik geçirdim gitti....:))
 Bu arada saçlarım değişti.Evvelsi gün yaptırdım ve hemen kuaförden gelir gelmez de kendimi fotoğrafladım.Hiç bu kadar açtırmamıştım rengini ama bir cesaret yaptırdım.Umarım pişman olmam...Sevgiler....
                         
Bluz:Koton
Pantolon:Kendin Dik
Ayakkabı:Derimod

18 yorum:

  1. Ben görmeyeli saçlar değişmiş diyecektim tam meğer yeniymiş, yakışmış ama güle güle kullan.;Pantolon da çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Bence yakışmış bu renk. Ayrıca pantolon süper ellerinize sağlık :)))

    YanıtlaSil
  3. Saçlarında değişiklik yapmana bayıldım. Bende bu günkü yayınımda bu konuyla ilgili bişeyler yazdım. Pantolonun ve cep konusundaki düşüncene de bayıldım. Artık fotoları da selfiye çevirmişsin. Herşey gayet hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim Türkan'cım...Saçlarımın değişiklik zamanı çoktan gelmişti artık. Fotoların sefie durumu mecburiyetten...;)

      Sil
  4. Ben de saçlarını beğendim, daha havalı olmuş, pantolonun da ayrı güzel olmuş, iyice zayıfamışsın degil mi? güle güle giy canım. Bu arada Fotoğraf işini de çözmüşsün :) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim İlknur'cum... Zayıflamadım hatta şu aralar çok evdeyim kilo bile aldım...siyah renk müthiş bir renk, bilirsin...;))

      Sil
  5. Pişman olma, saçlar güzel olmuş. Pantolon da süper rahat görünüyor, iyi günlerde giyilsin :)

    YanıtlaSil
  6. Guzel gunlerde giyin cok guzel gorunuyorsunuz saclarinizla da :-)

    YanıtlaSil
  7. pantolon da saçlar da süper bence :))

    YanıtlaSil
  8. Pantolon cok sık olmus canim guke gule giy... Saclar o ahh o sari saclar daha bi guzel olmus ve cookk yakismis hep boyle kal :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim Nilüfercim...keşke eşim de senin kadar beğenseydi ama malesef hiç beğenmedi...;)

      Sil
  9. Bu model çok rahat ve kullanışlı oluyor. Elinize sağlık

    YanıtlaSil