14 Ağustos 2015 Cuma

Kızıma Diktiğim Tulum



 Bu tulumu kızıma bayramdan önce dikmiştim ama her zaman ki ben işte...Anca yayınlayabiliyorum.
Dün resimlerini çekeyim de eskimeden yayınlayayım dedim.  Antalya bir kaç gündür o kadar rutubetli ki hele akşam üzeri acayip bir sis çöktüğü için resimler böyle karanlık çıktı.


 Modelini, hani şu çıkıcağını duyurup 3 ayda anca çıkabilen Çocuk Burda'sından...


 Çok güzel modeller var içinde.Benim gibi bu yaş özellikle kızı olan dikişsever annelere şiddetle tavsiye ederim.Ben hala marketlerde görüyorum.Kaçırmayın derim.Sevgiler...

9 yorum:

  1. Çok cici olmuş çok yakışmış fıstığa güle güle giysin. Benim işimede yarar bu dergi varsa markette hemen alıyım bulunsun elimin altında.Sen beğendiysen güzeldir mutlaka modeller :)

    YanıtlaSil
  2. Tşk ederim Nilüfer'cim... Kesinlikle al ve yaz bitmeden kızına dik hemen. Bir de yayınla... Zira kızımızı da seni de özledik.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. annesi bu prenses tam bir şekerpare :) tulumuda çokk çokk güzel olmuş ve bal kızına çok yakışmış diken ellerin dert görmesin .

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Aysel Hanım :) ağzınızdan bal damlıyor...:))) sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Massallah diyeyim, hem kuzuya hem de annesine.Ellerinize saglik..

    YanıtlaSil
  6. Sahane bir tulum diken anneye, verdigi pozlarla yuzume kocaman gulumseme konduran fistiga kocaman bir masallah. Allah nazarlardan saklasin ikinizide.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim Mevlüde Hanım..Siz de güzel, nazik yorumunuzla benim yüzümde kocaman bir gülümseme kondurdunuz.Sevgiler..:)

      Sil
  7. Evet manken bana göre de çok güzel...:)) Tşk ederim..:)

    YanıtlaSil