10 Şubat 2014 Pazartesi

Deri Yelek

Tatil bitti...Sevinsem mi üzülsem mi durumundayım...Sabah 6 kalk boruları başladı.Vücut alışmış 15 gün istediği zaman kalkmaya bugün çok zor geldi doğrusu ama düzene gireceğimiz için de mutluyum...
 Bu tatil için ne planlarım vardı.Neler bitiricektim neler...Neler paylaşıcaktım sizinle ama hepsi fosss çıktı.bir havlular bitti o kadar...
Benim bir yeleğim var ben onu bitiremedim ama o beni bitirdi.Çooookkk uzun 2 senelik bir macerası var anlatmiyim (sinirim bozuluyor).Bir 10 gündür onunla uğraşıyorum.Bitmedi...(kendimi tekrar etmeye başladım farkındayım).Astarsız şekliyle sizinle paylaşayım bitirince tekrar paylaşırım çünkü astarında da sorun çıktı...:))
Bitince sadaka vericem, duyurulur...Adını da Kanser Deri Yelek koydum...:)

15 yorum:

  1. Sorma tatil süreci b izi de bozdu düzene gireriz inşaAllah! :)Güzel bir çalışma olmuş ama önünü nasıl tutturdun? deriden gözüm korkuyor benimde. çok yakışmış ben beğendim canım hayırlı günlerde giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm, deri suni deri olduğu için dikişi sorun olmuyor fakat sökülmeye gelmiyor.İğne izleri belli oluyor.Ben daha önce acemiliğimde cahil cesareti göstererek deri pantolon dikmeye kalktım da...:)) ordan biliyorum..:)))

      Sil
  2. Adına üzüleyim mi güleyim mi bilemedim. Bazıları olmuyor on tane farklı şey dikerdim diyor insan bununla uğraşacağına. Ben de gözden çıkarıp atıyorum artık :(
    Orijinal bir şey olmuş ama eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyük beden kalıbından küçültmeye kalkınca böyle oldu ama beni cidden baydı...işin kötü tarafı bi tarafa da atamıyorum.Sanki attığım yerden sürekli bana bakıyor. aslında bunların hepsi birer tecrübe.Öğrendim ki kilolu insanlara kalıplar ayrı hazırlanıyormuş.Neyime yetmiyordu ki benim normal kalıplar.Cahil cesareti işte...teşekkür ederim biterse inşallah çok orjinal olucak...:))))

      Sil
  3. Çok güzel olucak ama. Benimde geçen yıl vardı böyle belalı bir iş başımda. Sonunda bitti ama kumaş deforme oldu söküp takmaktan. Bu arada fotoları kendin çekmeye başlamışsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kendim çekebildiğim kadar çektim işte...Fotoğraflar çok güzel olmadı ama en azından kapris çekmedim...:))) di mi ama?

      Sil
  4. ah ah , beni de delirten böyle işler var, sizi çok iyi anlıyorum inanın, en kısa zamanda sorunu çözmeniz dileğiyle,bu hali ile de oldukça havalı ....

    YanıtlaSil
  5. Azimliyim çözücem inşallah ve sonunda sadaka vericem.Aslında sabırlıyımdır elişlerinde ama o kadar oldum yani...Çok teşekkür ederim...:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. güzel birşey olacak belli de biraz direniyor işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla naz aşık usandırır ama bilmiyor kendileri...:)) Yarın tekrar uğraşıcam elim gitmiyor ama..:(

      Sil
  7. Aynen canım tembellik bitti tempo yine başladı ama olsun böyle daha düzenli oluyo...yelekte güzel olacağa benziyo inşallah seni daha fazla baymadan kolaylıkla bitirirsin...resimlerinide kendin çekmeye devam et çünkü kilolu çıkmamışın gayet hoş görünüyosun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkr ederim Nilüfer'cim...Fazla kilom var da vermeye gönlüm yok, kıyamıyorum...Spora başladım, yediklerime de dikkat ediyorum umarım veririm...Yeleği dediğim gibi yarın son bir nefes daha alıcam elime.Artık ya bitmişini yayınlarım ya da kesilmiş parça pinçik halini...:) sevgiler...

      Sil
    2. bir dakika kızlar sizin ikinizi aynı sanıyordum ben! :)) Allah Allah!! beni aydınlatın çok meraklandım şimdi. :))

      Sil
  8. Valla çok uğraştırmış seni ama çokta güzel olacağa benziyor.Allah kolaylık versin..

    YanıtlaSil