23 Şubat 2014 Pazar

Kızımın Elbisesi

Kızımın fiks modeli desek daha doğru olur aslında...Bayılıyor bu elbiseye.Dönünce çok güzel etekleri uçuyormuş o yüzden mümkün olduğunca uzun olsun istiyor.Geçen sene doğum gününe kırmızısını dikmiştim.Bu sene de aynısını isteyince hardal sarısını ve uzun kollusunu diktim.Aslında senenin başında dikmiştim ama geçen gün sabah okula giderken elbiseyi giyince fotoğrafını tekrar çekip yayınlamak aklıma geldi.Sevgiler...:))
Bu fotoğraf geçen seneki kızımın doğum gününden..Kuzum benim bir yaş daha büyüdü.Mart'ın 27 sinde tam 6 yaşında olucak.Ne kadar çabuk geçiyor zaman sanki dün doğmuş gibi.Yanımdaki yakışıklı da oğlum.



Üzerindeki hırkayı da bu sene ördüm.Bu elbisenin üzerine. Seri üretim örgü örebilen ben artık dikişe başladıkdan sonra örgü öremez oldum.Elimde sürünüyor ne başlarsam.bu sene bir tek bu hırkayı yapabildim.O da o kadar uzun sürede bittti ki adeta elimde küçüldü.

10 yorum:

  1. az önce yazdığım bütün yorumum gitti. :( neyse aynısı olmayacak ama yeniden yazayım... canım ne kadar güzel ve muntazam dikmişsin ikisine de bayıldım... hayırlı günlerde giysin cici kızın Rabbim nazarlardan korusun... büyüyorlar işte kaderleri güzel olsun inşaAllah.. hırkanın örneği de ne güzelmiş öyle maşaAllah becerikli anne! :) kalıbı burdadan mı çıkardın acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin başınıza gelen şimdi benim başıma geldi.Çok ilginç yazdıklarımı kontrol ederken size yazdıklarımın silindiğini farkettim.Çok teşekkür ederim tüm temenni ve dualarınız için...Allah hepimizin çocuklarına güzel günler yaşatsın, bize de göstersin...Evet kalıp Burdadan.2012 Eylül sayısından.Sadece uzun kollu olanı başka bir tuniğinin kalıbından.

      Sil
  2. Masallah ikisine de sana da. Elbisenin modelini de kazagi da cok begendim,cok da yakismis. Elbise kalipla mi yoksa pratik mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İlknur Hnm.Malesef ben henüz pratik çalışamıyorum Kalıpla yani...ama kalıpla kızımın bedenine göre oynuyorum en azından onu becerebiliyorum artık...Sevgiler...

      Sil
  3. Allahım tatlılığa bak maşallah kızına canım, oğlunda yakışıklı yani onunda hakkını yememek lazım maşallah onada :) elbiseler de güzel olmuş benim kızım da 20 martta 5 yaşına girecek inşalla bende elbise dikmeyi planlıyorum hemde kabarık istiyo küçük hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zilliler...Kızım da var oğlum da ama kızlar sevdiriyor kendini zorla, oğlanı da sevelim diye uğraş veriyoruz.Yapıları böyle...Benim kızım da öyle... dönünce havaya kalkıcak, öyle seviyor.şıkıdım elbise diye ad takmış bu tip eteklere.Şıkıdım şıkıdım oynayacak yani...:)))

      Sil
  4. Kızına da oğluna da o tasarım harikası elbiseyede bayıldım. Ne de güzel kombin yapmış küçük hanım. Öyle elbise üstü kazak filan. Trendleri de bilirmiş. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fenalar Türkan'cım...Güzel birşey giyince üzerine bakışını bir görsen, hayran hayran...Gerçi sn kızından bilirsin...:)) Yardımın için de tşk ederim ayrıca...:)

      Sil
  5. Massallah kiziniza,simdi kucukken istediginizi dikin giydirin. Oyle cabuk buyuyorlar ki..sonra hicbirseyi begenmez oluyorlar
    Sevgiler

    YanıtlaSil