5 Ocak 2015 Pazartesi

El Örgüsü, Yarasa Kol Pudra Rengi Triko Bluz

                          Hepinize kucak dolusu sevgiler..:))
Çok ayrı kaldım sizlerden.Bunun için takipçilerimden ve beni merak edenlerden özür dilerim.
Söylemiştim kızım ilkokul 1'e başlıyor diye.Zor olacağını biliyordum ama bu kadar zor olacağını beni bu kadar zorlayacağını inanın bilmiyordum.Bir yandan ev işleri, bir yandan kızım, bir yandan oğlum, bir yandan dışarıdaki işler ve sınıf anneliği...Akşamları da spor var tabii...

Çok az dikiş dikebildim.Onu da itiraf edeyim, kursa gitmesem dikemezdim.Her bir diktiğim şey 3 hafta elimde süründü.Topu topu da 3 parça bişey dikebildim zaten.Hiçbirşey yapmadan duramayan ben, ne yaptım ama...Kızımın başında ona ders yaptırırken bir yandan da örgü ördüm.
Modelim buydu aslında.


Ancak benimki biraz uzun oldu..Malum ben ders çalışma sırasında  hırsımı örgüden çıkardığım için, kaybetmişim kendimi...Allahtan ipim bitti de...Yoksa elbise olacakmış...:))

   Neyse artık...Böyle giymekten sıkılınca bir ara kısaltırım.


Kurtan bir arkadaşıma yakasını ve kol pervazlarını da işlettim boncukla...Şahane oldu vallahi...

10 yorum:

  1. Boş durmamışsın ne güzel. Ellerine sağlık. Renk de ayrı güzelmiß. Cok sevdim ben :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bluzunuz, rengine ayrıca bayıldım güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Hıh iste boyle arada ses ver canim ya hosgeldin ne zamandir yoktun. Bluz cok hos olmus elkerine saglik. Uzun olmasi daha iyi degilmi taytlada giyilir bence. Kolayliklar diliyorum bu kosusturmanda canim sana.

    YanıtlaSil
  4. Çok şık olmuş ellerinize sağlık iyiki işletmişsiniz değişik bir havası olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. Hepinize ayrı ayrı tşk ederim. +Nehirce Hobi ben kalın bacaklarımdan dolayı tayt giymiyorum:) bir de çok bol ve salaş modellerde uzunun pek iyi gitmediğini düşünenlerdenim...:)

    YanıtlaSil
  6. Bu ara cok uzun oldu, ozlettiniz.. Zamanla hersey yoluna girer. Sporu aksatmamanizi takdir ettim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Meri Hanım.Yokluğumda beni bir siz bir de +Nehirce Hobi merak edip sordu.O sebeple ikinizin de yeri benim için ayrıldı.Spora da ara vermiştim 2 ayı geçik bir süre.Ona da yeni başladım sayılır.Aksak aksak gidiyorum.Seviyorum ben spor yapmayı.Sevgile size de..:)

      Sil
  7. Canım ,o ders çalıştırma hikayesini aynen biz de yaşıyoruz . Ne zormuş dediğim anlar çok oldu, kızımda böyle yorulmamıştım, şükür ki biraz düzene girdik. Bluzuna gelince rengi , modeli çok hoş ayrıca gerçekten boncuk işleme çok yakışmış çok beğendim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur'cum ben de oğlum da kızım bebek olmasına ve hatta çok zor bir bebek olmasına rağmen bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.Ya yıllar geçince unuttum ya da yaşlandım tahammülüm azaldı.İşler de çoğaldı tabii..Yetememezlik psikolojisine girdim.Daha sakin, temposu düşük bir yaşam istiyorum.Sen bir de üstüne çalışıyorsun.Kolay gelsin sana da.Tşkler tüm beğenilerin için...Öpüyorum...:)

      Sil
  8. Merhaba örgü detaylarını öğrenebilir miyim acaba

    YanıtlaSil