2 Temmuz 2014 Çarşamba

Tropik Etek


        Selam! Yine uzun bir aradan sonra aslında çok şey dikmişken nedense paylaşmaya, fotoğraflamaya ve    yazmaya hatta bigisayarı açmaya üşendiğimden yayınlayamadım.Belki o da ne demek diyebilirsiniz ama  Antalya çok sıcak.Acayip de rutubet var.Sıcak daha fazla hissediliyor.Hal böyle olunca da insanın içine bir isteksizlik çöküyor.Bugün şeytanın bacağını kırdım ve bitirdiğim işleri teker teker yayınlamaya geçtim.

  Bu eteğim yine bir Burda Dergisi'nden...İlgilenen  olursa bakar söylerim.Tam yazlık.İfil ifil bişey. Üzerimden çıkarmıyorum zaten...


Ben daha açık hava fotoğraf çekimlerine çıkamadığım için evimin en iyi kendimi çekebildiğim yeri olan giyim odamın aynası burası.


       Sizler eteğin belindeki kemerin ayrıntısını daha iyi seçebilesiniz diye birilerine yakalanma korkusuyla üç buçuk atarak apartman girişindeki aynada da çekimler yaptım.Bu durumda ne oldu...Yarı açık fotoğraf çekimi...:)
      Bu arada Ramazan geldi, hoş geldi...Umarım yalnız nefislerin değil kalplerin de oruç tuttuğu bir Ramazan olur.Sevgiler...:)



12 yorum:

  1. Çok güzel olmuş :) Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. önceden Antalya da yaşamış biri olarak ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama yine de birşeyler dikebilmiş olmanız gurur verici :) renkleri cıvıl cıvıl kendisi efil efil çok güzel olmuş güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  3. Tam Antalya'nın havasını yansıtan bir desen...Sıcaklarda Allah gücünüzü artırsın...Antalya sıcağını bilirim...Apartmanın içinde yakalansan ne olur hayatım..İnsanlar nerelerde ne selfiler çekiyor...Senin ki doğal bir durum sayılır...Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. O sicagi bilirim ben.. Serin hava daha iyi. Yine de dikis askiniza diyecek yok, bravo size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşk ederim arkadaşlar...:) Gerçekten burada hava oldukça bunaltıcı ve klimanın altında yaşıyoruz resmen ve benim buna son derece sinirim bozuluyor ama yapıcak bişey yok tabii...Hem karnımız burada doyuyor hem de kışımız çok güzel...Her güzelin bir kusuru vardır deyip katlanıyoruz..Dışarı pek çıkamayınca ben de dikiş dikiyorum.Epey birikti.Yavaş yavaş paylaşıcam hepsini...Sevgiler hepinize...:))

      Sil
  5. Rengine desenine , duruşuna, modeline bayıldım. Harikasın. ellerine sağlık. Ayrıca fotoğraf maceran beni gülümsetti , alemsin. :) Sevgiler canımb. :)

    YanıtlaSil
  6. Elinize sağlık çok güzel olmuş etek, ben desenlere bayıldım Eskişehir'de bir türlü bu tarz kumaş bulamadım inanırmısınız :) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim Nur'cum...İnanırım tatlım çünkü bu kumaş eski bir kumaş...Bir teyzem hastalanınca kumaşlarını bana vermişti.Bu kumaş onlardan...:) Ama inan eğer kumaş yeni olsaydı gider sana da alır gönderirdim...;)

      Sil
  7. Eteğin modeline rengine herseyine bayıldım. Harika olmuş. Ellerinize sağlık :) blogunu takibe aldım bana da beklerim sevgiler :)
    Lapermstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Tşk ederim Aslıhan Hanım...Dikin siz de, çok rahat...:) Bloğunuza geliyorum şimdi....Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  9. bayıldım ya çok güzel olmuş
    sizi takibe aldım.bana da beklerim
    http://nevanurkece.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil